Afronding renovatie kerkgebouw

1-RIMG0033aDe afronding van de omvangrijke renovatie kreeg met de plaatsing van de nieuw vergulde haan een mmoi slotakkoord. Met belangstelling van RTV Noordholland en prachtige woorden van Pastor Hans Nieuwkamp werd de haan  eerst gezegend en vervolgens met medewerking van Kraanverhuurbedrijf Jos Blom terug op de toren gezet.1-RIMG0044

Pasen 2013

1-RIMG0038

De viering van Pasen geeft elk jaar opnieuw inspiratie tot het maken van een prachtige bloementuin.

Ook nu had de werkgroep zijn uiterste best gedaan om mooie creaties te maken.

In de viering van 2e Paasdag waarin ruimte wordt gegeven aan het nieuwe leven was er wederom veel te beleven met de dieren die door de kinderen worden meegebracht.

Stabat Mater 2013

Op Witte Donderdag was er binnen de regio de Waterkant een gemeenschappelijke Witte Donderdag viering. Binnen de Bavo kerk was er hierdoor ruimte voor een bijzonder concert1-RIMG0027.

Onder leiding van Bart Klijnsmit werden een aantal prachtige muziek uitvoeringen gegeven.

Mooie vertolking van het Stabat Mater van Porgolesi.

Palmpasen 2013

Palmpasen.

2-RIMG0009

Vele kinderen hadden zich bijzonder ingespannen om weer een goed gevulde palmpasen kruis te maken. Mooi versierde kruisen die tijdens de viering werden geshowd en vervolgens hun weg konden vinden naar de mensen die best een steuntje in de rug of een aardigheidje konden ontvangen.

1-RIMG0012

Vervolgens werd het kruis met de paarse stola als start van de goede week buiten gezet.

Meerdere foto's zijn opgenomen in het fotoalbum.